Wilma Horlings

Wilma Horlings- Hadders De verschillende technieken werden goed uitgelegd in de lesbrief en ik werkte er iedere dag een uurtje aan om uiteindelijk een prachtige verfhuid (voor mij een nieuw woord) op de drager (nieuw woord) te krijgen. We konden abstract of figuratief werken en het advies was niet te veel kleuren te gebruiken. Ik was heel blij met het resultaat en werk ook nu nog regelmatig met deze techniek.

Geerte Klok

Geerte Klok

Ik vond het een speciale ervaring om op deze manier een online-cursus schilderen te volgen. Een mooie uitdaging in deze “Coronaperiode”. Je bent heerlijk bezig en maakt foto’s van de verschillende stadia van je werk, met uiteindelijk het eindresultaat. Je stuurt de foto’s door en krijgt een feedback over je werk. Ik vind het tot nu toe heel fijn om op deze manier toch te kunnen blijven doorwerken. Ik heb ook met een cursus abstract meegedaan en daar geef ik een eindresultaat van: En twee maal een eindresultaat van een reguliere cursus. Wat ik wel miste was het persoonlijk contact met de cursisten en de docent.

Greetje hofman

Greetje Hofman

Het mooie van de onlinecursus is dat je er mee aan de slag kunt als het je zelf goed uitkomt. Doordat je ook de werken van de andere deelnemers ,en Edith’s reactie erop, krijgt, is het ook erg leerzaam.

Stacks Image 160

Marijke van Proosdij

Ik werd meteen enthousiast ,toen ik de mail van Edith kreeg ,om mee te doen met online cursus. Het voordeel is je kunt je eigen tijd plannen om te schilderen, binnen de tijd, die afgesproken wordt. De afspraken zijn duidelijk en nodigen je uit op je eigen manier met diverse onderwerpen bezig te zijn. De begeleidende feedback is duidelijk en opbouwend. Het is ook erg leuk, dat je online ook de worstelingen en de resultaten van je mede cursisten te zien krijgt. Ook hier is de feedback voor iedereen weer leerzaam Ik kan het aanraden en ik doe zeker weer een keer mee.

© 2020, 2021 Atelier voor Beeldende Kunst Stuur een mail